Piirun joulunalustiedote

Piirun joulunalustiedote!
29.11.2017
 
Pirre-hanke loppusuoralla
Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry:n kolmevuotinen Pirre-hanke päättyy vuoden vaihteessa. Kiitokset kaikille hankkeeseen osallistuneille! Paljon on saatu aikaan ja toivottavasti hanke on auttanut ihmisiä uusille urille pysyviin ja hyväpalkkaisiin töihin.
 
Yhdistys on hakenut uutta työllisyyspoliittista hanketta vuodelle 2018. Päätös saadaan joulukuun aikana. Mikäli päätös on positiivinen, hanke saa vuoden alussa uuden vetäjän.
 
Tiloja vuokrattavana:
Nyt kun tilat valmistuivat, tarjotaan vuokralle toimisto/työtilaa sekä kokous/juhlatilaa Rakennuskulttuurikeskus Piirusta, Uittajankatu 10, 33250 Tampere.
 
Rakennuskulttuurikeskus Piirun yläkerrasta vuokrataan n. 32m2 toimisto/työtilaa. Vuokra 550e/kk + sähkö (kulutuksen mukaan). Ainutlaatuinen tila koostuu kahdesta kammarista, joista sähkölämmityksen tukena toisessa pönttöuuni ja toisessa puuhella. Lisäksi käyttöoikeus yhteiskeittiöön sekä wc/suihkutilaan. 
 
Piirun alakerrasta vuokrattavissa myös tunnelmallista kokous/juhlatilaa 2-16 henkilölle, esim. pikkukammari alk. 50€/2h.
Lisätietoja:
 
Rakennuskulttuurikeskus Piiru avoinna:
arkipäivisin klo 9 – 14, muina aikoina sopimuksen mukaan
 
Uusi puheenjohtaja: Heidi Huhtamella
Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry:n syyskokouksessa valittiin Heidi Huhtamella / Fibratus Oy uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2018. Hallituksen uudeksi jäseneksi valitiin Antti Nyman / Arkkitehtitoimisto Antti Nyman. Nyt kun talon korjaustyöt alkavat olla valmiit, uusi hallitus voi keskittyä toiminnan kehittämiseen.
Lisätietoja yhdistyksen nettisivuilla: http://www.piiru.fi/
 
Varaosapankki
Piirulla toimii varaosapankki, josta löytyy rakennusosia eri vuosikymmeniltä. Hinnat ovat erittäin kohtuullisia. Varaosapankkiin voi tarjota omia vanhoja varaosia kuten ikkunoita, ovia, lattialankkuja lahjoituksena.
varaosapankki (at)piiru.fi
puh: 050 4610106
 
Käsiasennusvillaa edullisesti
Yhdistys on tehnyt sopimuksen Fibratus Oy:n kanssa edullisista käsinasennettavista villaeristä. Selluvillapaaleja myydään huokeaan erikoishintaan. Villa sopii hyvin esim. yläpohjan lisäeristämiseen. Kysy samalla myös asennuspalvelua ja asennuksen vaatimia ennakkotöitä (esim. rakennevaurioiden korjaukset, piipun paloeristysten tarkastus ja tuulenohjainlevyjen asennukset).
info (at) piiru.fi
puh: 050 4610106
 
Joulumyyjäisiä:
 
Piirun pikkumarkkinat perjantaina 8.12.2017 klo 14 – 19
Piirun pikkumarkkinoilta löydät oivalliset tuotteet pukinkonttiin. Yhdistyksen omien tuotteiden lisäksi saatavilla jäsenten ja yhteistyökumppanien tuotantoa.
Myynnissä mm. Pispalan paahto -kahvia, avaimenperiä, kuivikepakkauksia pieneläimille ja monta muuta käsintehtyä uniikkia tuotetta.
Lisäksi naapurissa sijaitsevan Sisustus Severiinan puolella on paljon ihania sisustusyllätyksiä sekä glögiä.
Jos sinulla on tapahtumaan sopivia myytäviä tuotteita, ota yhteyttä: info (at) piiru.fi
Pöytävuokra on 10 euroa. Maksun voi suorittaa etukäteen tai paikan päällä.
Järjestää: Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry 
Osoite: Uittajankatu 10, Tampere
 
Yhdistysten yhteiset joulumyyjäiset Haulitehtaalla 12.-13.12.2017
Myyjäiset molempina päivinä klo 12.00 – 20.00
Ohjelmassa on ruokaa, juomaa, musiikkia ja muuta mukavaa!
Ja tietenkin myynnissä on hyviä tuotteita, kuten ennenkin.
Järjestää: Pispalan yhdistykset yhteistyössä
Osoite: Haulikatu 8, Tampere
 
Lisää tapahtumia osoitteessa:
 
Pispala-Tahmelan joulukalenteri-ikkunat
Rakennuskulttuurikeskus Piiru on mukana tapahtumassa. Seuraa facebookin sivua:
 
Miellyttävää joulunalusaikaa ja rauhallista joulua
 
t. piirulaiset
 
 
Kuva: Tuomas Koskela 2016