Työmaapäällikön työpaikka korjausrakentamisen hankkeessa

ESR-rahoitteisen Sorvaamo-hankkeen tavoitteena on löytää uusia työmahdollisuuksia säilyttävän korjausrakentamisen parista. Kohderyhmänä ovat työttömät ja kotoutujat. Oppimisympäristönä toimii yksi Hiedanrannan puutalo, joka korjataan hankkeen aikana vähitellen. Hankkeen idea on yhdessä tekeminen ja tekemällä oppiminen.
 
Nyt haussa on työmaapäällikkö, joka ohjaa ihmisiä työmaalla ja jonka vastuulla työturvallisuus. Työmaalle tulevat henkilöt eivät yleensä ole alan ammattilaisia ja osalla suomen kieli voi olla melko rajoittunut. Työturvallisuus on sen vuoksi erityisen korostunut työssä.
 
Olet työhön sopiva, jos sinulla on korjausrakentajan/restauroijan taustaa ja haluat jakaa säilyttävän korjaamisen sanomaa myös muille. Tunnet työturvallisuuslain ja haluat kehittää korjausrakentamisen turvallisuutta myös jatkossa. Lisäksi tarvitset kärsivällisyyttä ohjata ja opettaa säilyttävän korjausrakentamisen taitoja kohderyhmäläisille.
 
Vastineeksi saat työskennellä Hiedanrannan muuttuvassa toimintaympäristössä ja löytää yhteyksiä alueen erilaisiin toimijoihin.
 
Projekti kestää noin 3 vuotta ja työt voisivat alkaa touko-kesäkuun vaihteessa.
 
Lähetä hakemus ja CV maanantaihin 21.5.2018 klo 16 mennessä osoitteella irma.rantonen(at)tampere.fi