Rakennuskulttuurikeskus Piiru

Rakennuskulttuurikeskus Piiru toivottaa hyvää alkanutta vuotta 2018!

 

shortly_in_English.pdf

 

Ajankohtaista nyt:

Vuokralle tarjotaan toimisto/työtilaa sekä kokous/juhlatilaa Rakennuskulttuurikeskus Piirusta, Uittajankatu 10, 33250 Tampere.

Pispalasta Rakennuskulttuurikeskus Piirun (historiallinen uittoyhdistyksen talo) yläkerrasta vuokrataan n. 32m2 toimisto/työtilaa. Vuokra 550e/kk + sähkö (kulutuksen mukaan). Ainutlaatuinen tila koostuu kahdesta kammarista, joista sähkölämmityksen tukena toisessa pönttöuuni ja toisessa puuhella. Lisäksi käyttöoikeus yhteiskeittiöön sekä wc/suihkutilaan. Heti vapaa.
 
Piirun alakerrasta vuokrattavissa myös tunnelmallista kokous/juhlatilaa 2-16 henkilölle, esim. pikkukammari alk. 50€/2h.
 
Lisätietoja p. 050-4610106 tai info@piiru.fi
 
Yläkerta:

Itähuone:

Keskihuone:

Osaajafoorumi löytyy osoitteesta www.osaajafoorumi.fi

Osaajafoorumi on pirkanmaalaisille suunnattu paikka, josta rakennuttaja löytää luotettavia tekijöitä ja jossa eri alojen osaajat voivat keskustella ja vaihtaa tietoja omalla sivustollaan. Osaajafoorumia ylläpitää Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry. Osaajafoorumin suunnittelun ja toteutuksen taustalla ovat Raksu-projekti ja Tampereen rakennuskulttuurin neuvonta- ja koulutuskeskus projekti.

Varaosapankki on pienimuotoinen rakennusosien välityskanava, jonka toiminnasta vastaa Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys.

Sivuilta löytyy

Tälle sivustolle kootaan linkkejä ja vinkkejä, kuinka rakennuksia voidaan korjata, millaisia materiaaleja kannattaisi käyttää ja mistä löytyy ammattitaitoisia tekijöitä. Uusimpana sivuilta löytyy Vanhan rakennuksen kunnostusopas -sarja, jonka julkaisija on Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry. Oppaat julkaistaan pdf-muodossa ja jatkossa mahdollisuuksien mukaan myös kirjasina.

Tutustu sivuihin rauhassa ja mieti, mitä näistä voisit itse hyödyntää. Mikäli sivulta löytyy virheitä tai haluat lisätä sinne tietoa, anna palautetta yhteystietolomakkeen kautta. Lomakkeen avulla voit myös liittyä keskuksen tiedotuslistalle.

Sivuja ylläpitää Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry.