Taidesuunnistus

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /home/int44461/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3284 of /home/int44461/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/int44461/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

28.04.2018 11:00-29.04.2018 17:00

Taidesuunnistus-viikonloppuna Piirulla avoimet ovet la - su klo 11 - 17.

Tervetuloa rakentamaan linnun- ja lepakonpönttöjä ja siilien pesiä sekä kuuntelemaan ja oppimaan perinneleikkejä ja vanhoja arvoituksia. Esillä on myös käsityötaidetta luonnon materiaaleista, mm. jouhikoruja. Pihapiirissä perinnerakentamisalan taitajat esittelevät osaamistaan.

Lisäksi keitämme punamultamaalia, jota voi ostaa hintaan 3 eur/litra. Punamultamaalia keitetään vain ennakkotilausten perusteella, joten tilaathan maalin 15.4. mennessä: info(at)piiru.fi

Ohjelma tarkentuu kevään aikana.

Piirun kahvila ja varaosapankki ovat auki. Vapaa pääsy!

Taidesuunnistus-viikonloppuna yleisöllä on mahdollisuus vierailla ateljeissa, työtiloissa, gallerioissa ja muissa näyttelypaikoissa tapaamassa tekijöitä työnsä äärellä. Yleisö voi kysellä, keskustella taiteesta, ostaa teoksia tai vain ihastella paikallista osaamista. Tapahtuman aikana kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy. Vuonna 2018 teemana on lähitaide.

Paikka: Rakennuskulttuurikeskus Piiru, Uittajankatu 10, 33250 Tampere.