Ympäristöasiat osana liiketoiminnan edistämistä

06.11.2018 08:30-10:00

Ympäristöasiat osana liiketoiminnan edistämistä

Tervetuloa Ylennys-hankkeen kaikille avoimeen ja maksuttomaan aamukahvitilaisuuteen tiistaina 6.11.2018 klo 8:30-10:00 Ympäristötietokeskus Moreeniaan, Valssipadonraitti 3 (Patosilta) kuulemaan, miten ympäristöasioiden vastuullisella hoidolla edistetään liiketoimintaa. Vetovoimaisuutta voidaan rakentaa vaikkapa kattopuutarhan ja 20 000 mehiläisen voimin. Ympäristöasiat kulkevat myös käsi kädessä turvallisuuden ja riskienhallinnan kanssa.

Paikalla asiantuntijoina ja alustajina:

Jyrki Tiihonen, HSEQ Manager, Kiilto Oy

Mika Nevalainen, liiketoimintapäällikkö, Tampere-talo Oy

Kiilto Oy:tä ohjaa tahto olla alansa ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan uusia onnistumistarinoita. Tampere-talo on puolestaan tehnyt vuosia aktiivista työtä vahvistaakseen ekologista ajattelua ja toimiakseen vihreiden tekojen edelläkävijänä Suomessa.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Ekokumppanit Oy, Suomen ympäristöopisto SYKLI ja Pirkanmaan Yrittäjät.

Ilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään 30.10.2018: mari.tolppa@tampere.fi

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot.

Ylennys on huhtikuussa 2018 käynnistynyt Ekokumppanien ja Suomen ympäristöopisto Syklin yhteinen hanke, joka tähtää kestävän kehityksen sisällyttämiseen yritysten ja tapahtumien arkeen. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Tampereen kaupunki ja Visit Tampere Oy. Lue lisää tästä https://ekokumppanit.fi/ylennys-hanke/