yhdistysesite.pdf

Sääntöjen mukaan yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen päämäärät ja toimii niiden hyväksi. Yhteisöksi katsotaan kaupparekisteriin rekisteröity yh­teisö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, yhdistysrekisteriin rekisteröity yhdistys, säätiöre­kisteriin rekisteröity säätiö tai julkisyhteisö. Jäseneksi hyväksymisestä päättää hallitus.

Jäsenenä kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumista ja hankkeista ja saat näkyvyyttä yhdistyksen nettisivuilla ja keskuksessa. Jäsenenä hyödyt parhaiten keskuksen ympärille muotoutuvasta verkostosta. Olet myös mukana kehittämässä alan toimintaa ja vaalimassa rakennuskulttuuria, rakennusperinnön hoitoa ja olemassa olevaa rakennuskantaa Pirkanmaalla.

Yhdistyksen liittymismaksu on 100 euroa. Jäsenmaksut porrastetaan jäsenorganisaation koon mukaan seuraavasti:
pienet toimijat liikevaihto alle 100.000 € 50 €/v
keskisuuret 100.000 – 300.000 € 200 €/v
suuret yli 300.000 € 400 €/v.

Jäseneksi hakeminen onnistuu helpoimmin lähettämällä liittymishakemuksen.

Yhdistyksen jäsenet:

Fibratus Oy