Haku projektipäällikön työhön - Rakennuskulttuurista Työtä -hanke 1.1.2020 alkaen

HAKUAIKA 20.11.-9.12.2019 16:00 RAKENNUSKULTTUURISTA TYÖTÄ HANKKEEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖN TYÖHÖN

Haemme projektipäällikköä Rakennuskulttuurista työtä – työllisyyspoliittiseen hankkeeseen. Määräaikainen työ alkaa 1.1.2020 mikäli rahoituspäätös on myönteinen ja kestää vuoden 2020 loppuun. 
Rakennuskulttuurista työtä on työllistävä hanke, jonka tarkoituksena on parantaa korjausrakentamisen ja rakennuskulttuuriin laajemminkin liittyvien alojen työttömien työhakijoiden työmarkkinavalmiuksia ja ammatillista osaamista sekä edistää heidän työllistymistään. Kohderyhmä on yli 2 vuotta työttömänä olleet. Tavoitteena on tarjota työkokeilupaikka tai palkkatuettu työsuhde vähintään 50 henkilölle vuoden aikana. Tavoitteena on, että suurimmalle osalle hankkeen asiakkaista löytyy hankkeen aikana muu ratkaisu kuin paluu työttömäksi työnhakijaksi. Hanke lupaa, että jatkopolkuja syntyy vähintään 40 %:lle hankkeeseen osallistuneista.
Projektipäällikön työssä on eduksi seuraavat taidot:
- Olet kokenut projektiosaaja, hallitset talousseurannan, raportoinnin ja ajankäytön.
- Olet toiminut työnantajan edustajana ja kykenet hoitamaan projektin työntekijöiden ja työkokeilijoiden sopimusasiat.
- Osaat aktivoida ja innostaa osallistujia oman uran suunnittelussa kunkin henkilön tarpeiden mukaisesti ja etsit heille jatkopolkuja joko opiskeluun tai työhön.
- Kykenet monipuoliseen vuorovaikutukseen sekä hankkeeseen osallistuvien että ympärillä olevan verkoston kanssa.
- Yhdistystoiminta on sinulle tuttua.
- Sinusta löytyy huumoria ja positiivisuutta arjen harmauden selättämiseksi.
Työssäsi sinulla on työparina työmaapäällikkö, tukena yhdistyksen hallitus sekä hankkeen ohjausryhmä. Verkoston jäseniä ovat työvoimaviranomaiset ja muut viranomaistahot, yritykset, yhteisöt ja yhdistyksen jäsenorganisaatiot. Yksi tärkeä yhteistyön suunta on oppilaitokset, sillä suuri osa palkkatuetuista työsuhteista on oppisopimuksia.
Lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse 9.12.2019 klo 16:00 mennessä osoitteeseen: info (at) piiru.fi
Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun 13.12. ja haastattelut toteutetaan viikon 51 aikana. Hankkeen rahoituspäätös tulee joulukuun aikana.
Lisätiedot ja tiedustelut
info (at) piiru.fi

Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry
Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry:n tarkoitus on vaalia rakennuskulttuuria, rakennusperinnön hoitoa ja olemassa olevaa rakennuskantaa Pirkanmaalla. Yhdistys edistää rakennusten laadukasta ja arvot huomioon ottavaa kunnossapitoa ja korjaamista. Toiminnallaan yhdistys tukee kestävää kehitystä. Yhdistys vastaa Rakennuskulttuurikeskus Piirun sekä Tahmelan Huvilan toiminnasta