Korjausrakentajan palkkatukipaikka

Rakennuskulttuurista työtä -hankkeen kautta on nyt tarjolla korjausrakentajan palkkatukipaikka, jossa pääsee tekemään ja oppimaan muun muassa säilyttävää korjausrakentamista, rakentamista, puusepäntöitä sekä hirsitöitä käytännössä. Korjaamme aitoja kohteita, eli vanhoja rakennuksia perinteitä kunnioittaen. Toimintamme ydin on Rakennuskulttuurikeskus Piiru, Pispalassa sijaitseva entinen Uittoyhdistyksen talo, joka on korjausrakentamisen pysyvä oppimisympäristö. Lisätietoa hankkeesta ja Piirusta täältä: www.piiru.fi/rakennuskulttuurista_tyota

Hakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus ja/tai koulutus esimerkiksi korjausrakentamisen, rakentamisen tai puusepäntöiden alalta, mutta tärkeintä on oikea asenne - motivaatio tehdä ja oppia uutta. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla oikeus 100-prosenttiseen palkkatukeen yhdistyksen palkkaamana.

Vapaamuotoisen hakemuksen tehtävään/ja tai ansioluettelon sekä mahdolliset lisätiedustelut voi lähettää saara.pakaslahti(a)piiru.fi, puhelinyhteydenotot ti-pe klo 10-14 numeroon 050 471 5250.