Painovoimainen ilmanvaihto pientalossa 13.11. -luento Piirulla ja verkossa

13.11.2021 11:00-14:00

 
Mietityttääkö vanhan talosi painovoimainen ilmanvaihto? Mitä se tarkoittaa ja miten se toimii? Luennolla perehdytään pientalojen painovoimaisen ilmanvaihdon käyttöön sekä sen huoltoon. Luennon jälkeen ymmärrät taloasi paremmin ja pystyt vaikuttamaan asumismukavuuteen sekä sisäilman laatuun. 
 
Painovoimainen ilmanvaihto pientalossa -luento järjestetään lauantaina 13.11.2021 klo 11-14. Luennolle voit osallistua paikan päällä Pirkanmaan rakennuskulttuurikeskuksella Piirulla tai verkossa.
 
Luennoitsijana toimii Jari Ketola, ins. YAMK Talotekniikka (LVI Kalske Oy).
 
Luennon kesto on 3 h kahvitaukoineen. Luennon yhteydessä on mahdollista tutustua Piiruun ja pyydettäessä luennoitsija kertoo hiukan myös sen kunnostuksesta.
 
Luentomaksu on 15€. Ilmoittautuminen luennolle tapahtuu nettilomakkeella https://piiru.nettilomake.fi/. Ilmoittautuminen on sitova. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko luennolle verkossa vai paikan päällä Piirulla, sekä kerro maksajan tiedot (nimi, sähköpostiosoite, postitusosoite ja puhelinnumero). Piirulla paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkasi luennolla varmistat maksamalla luentomaksun maksuohjeiden mukaisesti. 
 
Maksamalla luentomaksun saat linkin Zoom-kokoukseen. Sinun ei tarvitse asentaa Zoom-ohjelmaa laitteellesi.
 
Lisää painovoimaisesta ilmanvaihdosta voit lukea esim. täältä https://www.kiinteistoposti.fi/painovoimainen-parhaimmillaan-hallittua-ilmanvaihtoa/
 
Noudatamme AVI:n koronaohjeistuksia. 
 
Tervetuloa!