Savi tutuksi -luento

28.09.2022 18:00-21:00

Nyt oppimaan savirakentamisesta! Piiru järjestää Savi tutuksi luennon 28.9. klo18-21. Luennolle on mahdollista osallistua Zoomin välityksellä tai paikan päällä Piirulla.
Luennolla opit, miksi savea kannattaa käyttää rakennusmateriaalina, mihin se soveltuu ja mihin ei. Saat tietoa, miten savirappauksia voi tehdä, millaista laastia tarvitset ja mistä sitä saat. Opit, millaisen pohjan savilaasti tarvitsee, ja kerromme myös savimaalien käytöstä. Luennolla varataan aikaa vastata kysymyksiin.
Luennoitsijana toimii arkkitehti Juha Päätalo, joka on erikoistunut savirakentamiseen ja työskennellyt Keski-Euroopasta alan pioneerien opastuksessa. Savi tutuksi -luennon kesto on 3 tuntia, ja luentoon sisältyy pieniä taukoja.
Luennon hinta on 35 €. Ilmoittautuminen luennolle tapahtuu nettilomakkeella osoitteessa nettilomake.fi/edit/13710. Ilmoittautuminen on sitova. Piirulla on paikkoja rajoitetusti, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksamalla luentomaksun varmistat paikkasi luennolla ja verkossa osallistujat saavat linkin Zoom-kokoukseen. Sinun ei tarvitse asentaa Zoom-ohjelmaa laitteellesi.
Lämpimästi tervetuloa!