Savi tutuksi -verkkoluento

18.11.2021 18:00-21:00

 

Piiru järjestää 18.11.2021 klo 18-21 Savi tutuksi -verkkoluennon.

 

Savi tutuksi -luennolla opit, miksi savea kannattaa käyttää rakennusmateriaalina, mihin se soveltuu ja mihin ei. Saat tietoa, miten savirappauksia voi tehdä, millaista laastia tarvitset ja mistä sitä saat. Opit, millaisen pohjan savilaasti tarvitsee ja miten savesta voi tehdä myös lattioita. Kerromme myös savimaalien käytöstä. Luennolla varataan aikaa myös sinun kysymyksillesi.

 

Luennoitsijana toimii arkkitehti Juha Päätalo, joka on erikoistunut savirakentamiseen ja työskennellyt Keski-Euroopasta alan pioneerien opastuksessa.

 

Savi tutuksi -luennon kesto on 3 tuntia, ja luentoon sisältyy pieniä taukoja rytmittämään iltaa ja auttamaan sulattamaan uutta tietoa.

 

Luennon hinta on 35 euroa. Ilmoittautuminen luennolle tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen https://piiru.nettilomake.fi/ . Ilmoittautuminen on sitova. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä maksajan tiedot (nimi, sähköpostiosoite, postitusosoite ja puhelinnumero). Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkasi luennolla varmistat maksamalla luentomaksun maksuohjeiden mukaisesti.

 

Maksamalla luentomaksun saat linkin Zoom-kokoukseen. Sinun ei tarvitse asentaa Zoom-ohjelmaa laitteellesi.

 

Savi tutuksi -luento toimii erinomaisena pohjana Piirun järjestämälle savirakennuskurssille. Kurssilla syvennetään Savi tutuksi -luennon tietoja ja tutustutaan tarkemmin savirakenteiden rakentamiseen niin teoriassa kuin käytännössäkin.

 

Lämpimästi tervetuloa!