Savirakentamisen koulutus, lyhyt oppimäärä

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/int44461/public_html/includes/file.phar.inc).

08.05.2021 10:00-17:00

 

Piiru järjestää keväällä 2021 kolmen päivän tiiviin savirakentamiskoulutuksen, lyhyen oppimäärän sisältäen niin teoriaa kuin käytäntöä. Koulutuksessa käydään läpi niin seinä- kuin lattiarakenteet. Näin kurssilaisille tarjoutuu mahdollisuus saada ensikäden tietoa savirakentamisesta ja kokeilla omin käsin sen toteuttamista.

Seinä- ja lattiarakenteet savesta, teoria
Lauantai 8.5. klo 10–17

Seinät: Opimme, miten savea voi käyttää seinärakenteissa niin uudis- kuin korjauskohteissakin. Käymme läpi kevytsavitekniikan, savirappauksen puukuitulevyn tai hirren päälle sekä savilevyillä rakentamisen.

Lattiat: Opimme, miten savilattia on syytä rakentaa. Perehdymme sekä juntattuun massiivisavilattiaan että laastilattiaan, niiden ominaisuuksiin ja eroihin. Käymme läpi tarvittavat kerrokset ja lattialämmityksen yhdistämisen savilattiaan.

Seinärakenteet savesta, käytäntö
Lauantai 15.5. klo 10–17

Tutkimme, miltä teoriajaksolla opitut rakenteet näyttävät käytännössä. Valmistamme savilaastin omasta savesta ja kokeilemme savirappausta.

Lattiarakenteet savesta, käytäntö
Sunnuntai 16.5. klo 10–17

Valmistamme itse savilattian laastitekniikalla. Käymme läpi laastin oikean viskositeetin ja asennustekniikan.
Kurssimaksu 295 €

Kurssille mahtuu 15 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova.

Paikkana Rakennuskulttuurikeskus Piiru, Uittajankatu 10, Tampere. Käytännön päivien kurssipaikka (oikea työmaa Tampereelta tai lähiympäristökunnasta) varmistuu lähempänä kurssia.

Ilmoittautumiset osoitteeseen info@piiru.fi

Kurssipaikan savirakentamisen kurssipäiville varmistat maksamalla kurssimaksun etukäteen viimeistään 16.4. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Tervetuloa!
 
Rinnakkaisjärjestäjä Arkkitehtitoimisto Päätalo Oy