Syksyn teemailta: Avustukset 23.9.

23.09.2021 17:00-18:15

 
Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys (Piiru) ja Pirkanmaan maakuntamuseo järjestävät yhdessä syksyn ensimmäisen teemaillan 23.9.2021 klo 17-18.15 Facebook-live tapahtumana. Teemana ovat avustukset, jotka on tarkoitettu kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten entistävään kunnostukseen ja hoitoon.
 
Tapahtumassa ovat mukana Museovirasto ja Pirkanmaan ELY-keskus, jotka myöntävät avustukset. Avustuksien hakuaika on vuosittain loka-marraskuussa, joten teemailta tarjoaa ajankohtaista tietoa ja käytännön ohjeita avustuksien hakemiseen liittyen.
 
Asiantuntijoina teemaillassa ovat puhumassa ja vastaamassa yleisön kysymyksiin Museovirastolta erikoisasiantuntija Harri Metsälä, Pirkanmaan ELY-keskukselta ylitarkastaja Ilari Rasimus ja Pirkanmaan Maakuntamuseolta perinnerakennusmestari Anne Uosukainen. Tilaisuuden avaa ja päättää Piirun hallituksen jäsen Leena Lusa.
 
Tilaisuuden ohjelma
17.00 Tilaisuuden avaus ja puhujien esittelyt
17.05 Museoviraston avustukset, erikoisasiantuntija Harri Metsälä
17.25 Pirkanmaan ELY keskuksen avustukset, ylitarkastaja Ilari Rasimus
17.45 Keskustelua: Minkälainen on hyvä hanke/hakemus
18.00 Maakuntamuseon rooli avustushakemuksissa, perinnerakennusmestari Anne Uosukainen
18.10 Piirustakin apuja, loppusanat, hallistuksen jäsen Leena Lusa
 
Avustuksiin liittyviä kysymyksiä voit lähettää meille jo etukäteen osoitteeseen info@piiru.fi . Kysymyksiä voit kysyä myös live-lähetyksen aikana. Facebook live-lähetystä pääset katsomaan tämän tapahtuman kautta. Tapahtuma on maksuton.
 
Tervetuloa kuulolle!