12 Raution harrastukset

Veikko Heikkilä, Antti Kotisaari ja Marja Alatalo kertovat Erkki Raution sympatioista Pelastusarmeijaa ja helluntailaisuutta  kohtaan. Rautio luki ja seurasi uutisia tarkkaan ja oli ylipäänsä utelias. Veikko Heikkilä kävi kerran viikossa Raution kanssa Kokemäenjoella kiireettömästi tapaamassa kaikkia Raution tuttuja kahvipakettien kanssa. Uittoyhdistyksen taloa Rautio korjasi ja maalasi ja piti siitä huolta koko ajan.

12.8.2014 järjestetyssä tilaisuudessa olivat läsnä myös Jorma Alatalo, Ari Kuusisto, Risto Kuusisto, Olli Lehto, Veli-Matti Kumpulainen, Mårten Sjöblom, keskustelun vetäjä  Marianna Laiho, Irma Rantonen, sekä tallentajat Juuso Kainulainen ja Mikko Mäkitalo.

Pekka ja Eila Wilen kertoivat vuoden 2015 tallenteella Erkki Raution olleen käytännön mies, joka auttoi Pekka Wileninkin perhettä esimerkiksi halonteossa. Tallenteessa esiintyvät myös Mårten Sjöblom, Mikko Mäkitalo ja Marianna Laiho.

Huom! Kun olet käynnistänyt videon,  voit aurinkoa muistuttavasta valikosta  vaihtaa videon laadun HDksi  ja oikeanpuoleisimmasta alareunan merkistä voit vaihtaa videon tulemaan koko näytöltä.