9 Vierailulla Erkki Raution luona

Antti Kotisaari kertoo Erkki Raution kodin kiireettömästä, mutta täsmällisestä ilmapiiristä. Lapsena Kotisaari oli käynyt uudessa rakenteilla olleessa nippu-uittotunnelissa Raution kanssa Pispalan vanhan puukirkon alla juuri ennen kuin se paloi. Raution kodin siistiä huonejärjestystä ja uutisten kuuntelua radiosta käydään läpi myös Veikko Heikkilän ja Marja Alatalon kanssa.

12.8.2014 järjestetyssä tilaisuudessa olivat läsnä myös Jorma Alatalo, Ari Kuusisto, Risto Kuusisto, Olli Lehto, Veli-Matti Kumpulainen, Mårten Sjöblom, keskustelun vetäjä  Marianna Laiho, Irma Rantonen, sekä tallentajat Juuso Kainulainen ja Mikko Mäkitalo.

Pekka ja Eila Wilen kertovat vuoden 2015 tallenteella Erkki Raution ruokavaliosta eli "perunoista eri muodoissa". Tallenteessa esiintyvät myös Mårten Sjöblom, Mikko Mäkitalo ja Marianna Laiho.

Huom! Kun olet käynnistänyt videon,  voit aurinkoa muistuttavasta valikosta  vaihtaa videon laadun HDksi  ja oikeanpuoleisimmasta alareunan merkistä voit vaihtaa videon tulemaan koko näytöltä.