Tulevaisuustyöpaja: Koulutus Uittiksella

7.3.2013 järjestettiin Pispalan kirkon alasalilla tulevaisuustyöpaja Uittoyhdistyksen talon eli "Uittiksen" tulevasta asemasta rakennuskulttuurissa. Paikalla oli hyvin väkeä, ideoita riitti, ja välillä käytiin muutaman sadan metrin päässä itse talvisessa korjausrakentamiskohteessakin.

Lainaus työpajan ennakkoesitteestä:                                      Työpajan tarkoituksena on muuttaa visio teoiksi:

    "Projektin tuloksena on elämyksellinen näyttely- ja kohtaamispaikka, josta vanhan rakennuksen omistaja, korjausrakentaja, oppilas, opettaja tai kuka tahansa rakennuskulttuurista kiinnostunut saa tietoja, kuinka hoitaa ja korjata vanhoja rakennuksia, millaisia materiaaleja kannattaisi käyttää, mistä löytyy ammattitaitoisia tekijöitä ja miten säästää kustannuksissa."

Huom! Videon alareunan oikeanpuoleisimmasta merkistä videon saa levitettyä koko näytölle, ja kun videon panee päälle, aurinkoa muistuttavasta merkistä voi valita videon katsottavaksi HD-laadulla tai muilla valinnanvaraisilla arvoilla.