Jäsenyys

Tahmelan Huvila Pyhäjärveltä käsin
Äiti ja lapsi Tahmelan Huvilan tapahtumassa
Tahmelan Huvilan tapahtumayleisöä ja esiintyjä

Yhdistys on avoin uusille jäsenille. Jäsenten myötä yhdistyksen toiminta pysyy elävänä ja ajassa mukana. Yhdistyksellä on vuosittain kaksi sääntömääräistä kokousta, toinen keväällä ja toinen syksyllä.

Sääntöjen mukaan Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry:n jäseneksi voidaan hyväksyä yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen päämäärät ja toimii niiden hyväksi. Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yhteisö: kaupparekisteriin rekisteröity yhteisö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, yhdistysrekisteriin rekisteröity yhdistys, säätiörekisteriin rekisteröity säätiö tai julkisyhteisö. Liittymismaksu on 100 €, vuosittainen jäsenmaksu määräytyy yhteisön liikevaihdon mukaan ollen 50 – 400 €.

Varsinaiseksi jäseneksi voi hakea: info@piiru.fi, yhdistyksen hallitus valitsee jäsenet.

Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa tilille: FI02 5732 7420 0714 73, viestikenttään kirjoitetaan KANNATUSJÄSENMAKSU sekä oma nimi.

Lähetämme kaikille jäsenille muutaman kerran vuodessa ilmestyvän tapahtumakirjeen sähköisesti. Kannatusjäsenet voivat tilata tapahtumakirjeen osoitteesta: info@piiru.fi.

Yhdistyksen säännöt

Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry.

Uittajankatu 10
33250 Tampere

Lähin parkkipaikka Mäkikadun päässä, Pispalan kirkkoa vastapäätä.

+358 50 461 0106

info@piiru.fi