Tulevat tapahtumat

Piirun ohjelmatarjontaan kuuluvat muun muassa säilyttävään korjaamiseen liittyvät kurssit, perinteisiä kädentaitoja edistävät kurssit ja muuta kivaa, mitä vain yhdessä keksimme.

Luentosarja Vanhan rakennuksen korjaamisesta, 10.2., 9.3. ja 13.4.

Arkkitehti SAFA (Nyman arkkitehdit Oy), Antti Nyman tulee pitämään luentosarjan vanhan rakennuksen korjaamisesta. Luennot pidetään 10. helmikuuta, 9 .maaliskuuta ja 13. huhtikuuta. Koko luentosarjan yhteishinta 120 € ja yksittäisen luennon hinta 45 €. Luennolle voi ilmoittautua täältä. Luennot pidetään Piirulla klo 10-13.

Vanhoja valokuvia haulitehtaalla, 21.2. klo 18-20

Pispalan haulitehtaalla ihastellaan vanhoja valokuvia Pispalasta ja Tahmelasta. Löytyykö sinulta vanhoja kuvia Pispalasta tai Tahmelasta? Lähetä ne meille osoitteeseen piiru.tapahtumat@gmail.com ja ihastellaan niitä yhdessä. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille, joten tule paikalle!

Hiihtolomaviikon hulinat, 27.2.

Tulkaa hiihtolomaviikolla pelaamaan lautapelejä, tekemään päretaidetta ja syömään muurinpohjalätty. Tässä olisi alakouluikäisille tekemistä hiihtolomaviikolle.

Taidesuunnistus, 20. – 21.4.

Piiru osallistuu tänä vuonna Taidesuunnistukseen. Täällä keitetään punamultamaalia, lapsille suunnattua ohjelmaa, esinekollaasi näyttely, sekä paikallinen taiteilija tulee tekemään taideteoksen. Sunnuntaina on mahdollisuus maalata punamultamaalilla ja maalia voi ostaa ennakkovarauksella täältä.

Savi tutuksi -kurssi, 25.4.

Juha Päätalo pitää luennon savesta rakennusmateriaalina ja mihin käyttötarkoitukseen se soveltuu. Kurssin hinta on 35 € ja siihen voi osallistua täältä.

Pettukurssi, 11.5.

Mitä on pettu ja miten sitä tehdään? Kurssi järjestetään yhdessä Taivaannaulan kanssa. Ilmoittaudu kurssille täältä. Kurssimaksu on 15 €.

Kätevien emäntien puukäsityökurssi, 18.5.

Kaikki emännät huomio! Kätevien emäntien puukäsityökurssi pidetään ensimmäistä kertaa Piirulla. Kurssille voi ilmoittautua täältä.

Ikkunapäivä, 18.5.

18.5. vietetään valtakunnallista ikkunapäivää. Tule kävelylle ja kierretään ihastelemassa Pispalan vanhojen talojen ikkunoita.

 

Piiru on avoinna kaikille, tule ihmeessä poikkeamaan kahvilla ja turisemaan mukavia. Olemme avoinna ma-ke 10-15, to 10-15 ja joka toinen torstai 17-20 käsityöpiiri.

Aurinkoista vuoden alkua kaikille täältä Piirulta!

 

Ota yhteyttä

Piirun tapahtumia ideoimaan ja toteuttamaan pääsevät kaikki tamperelaiset. Ota yhteyttä tapahtumakoordinaattoriin.

TAPAHTUMAT

Piirun tapahtumakoordinaattori

+358 50 549 7898

piiru.tapahtumat@gmail.com