PIIRU

Tahmelan Huvila Pyhäjärveltä käsin
Äiti ja lapsi Tahmelan Huvilan tapahtumassa
Tahmelan Huvilan tapahtumayleisöä ja esiintyjä

Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistyksen toiminnan tarkoitus on vaalia rakennuskulttuuria, rakennetun kulttuuriympäristön ja rakennusperinnön hoitoa ja olemassa olevaa kulttuurihistoriallisesti arvokasta rakennuskantaa Pirkanmaalla sekä lisätä ja kohottaa henkilöiden ja yhteisöjen osaamista näillä aloilla. Lisäksi yhdistyksen toiminnan tarkoitus on aktiivisesti lisätä tietoisuutta säilyttävästä korjausrakentamisesta ja sen soveltamisesta uudisrakentamisessa sekä pientalojen saneerauksissa.

Yhdistys on perustettu 2012. Yhdistys on yleishyödyllinen. Yhdistyksen jäseniä ovat Ekokumppanit Oy, Hattulan kaakelitehdas Oy, Taidosto osuuskunta, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Suomen Rakennuskonservointi Oy, Pispalan saunayhdistys ry, LVI Kalske Oy, Nyman Arkkitehdit Oy, Fibratus Oy, Metsä-Tappura Oy, T:mi Leena Lusa, Arkkitehtitoimisto Päätalo Oy, Amurin Sähkötyö Oy, LVI Tohtori oy, Pispalan kirjastoyhdistys ja Osuuskunta Ponsi&Hamara.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Heidi Huhtamella ja varapuheenjohtajana Veikko Niskavaara, jäseninä olivat lisäksi Suvi Holm, Antti Nyman, Jari Ketola, Juha Päätalo ja Leena Lusa.

Yhdistys on vuokrannut Tampereen kaupungilta yhdistyksen sääntöjen mukaisen toiminnan toteuttamiseksi Uittoyhdistyksen entisen kiinteistön vuonna 2012 (vuokrasopimus voimassa 31.12.2033 asti) ja Tahmelan Huvilan vuonna 2019 (vuokrasopimus voimassa toistaiseksi). Kummassakin toimipisteessä toteutetaan avointa ja osallistavaa toimintatapaa.

RAKENNUSKULTTUURIKESKUS PIIRU

Uittajankatu 10
33250 Tampere

Lähin parkkipaikka Mäkikadun päässä, Pispalan kirkkoa vastapäätä.

+358 50 461 0106

info@piiru.fi